4 nieuwe boeken

4 nieuwe boeken :


Het woeden der gehele wereld - Maarten 't Hart.In Het woeden der gehele wereld staan de bewogen jeugdjaren van Alexander Goudveyl centraal. Alexanders jeugd in de jaren vijftig en zestig wordt gekleurd door muziek, liefde en religie. Daardoorheen speelt de geschiedenis van een nooit opgeloste moord in de woelige meidagen van 1940 en een vluchtpoging met een haringkotter. Maarten 't Hart trekt in deze breed opgezette roman vele registers open.



  • De verstotene - Naima El Bezaz ( reeds verkocht)

  • Zolang er leven is - Renate Dorestein.Iedere zomer houden drie vriendinnen, samen met hun mannen en kinderen, een week vakantie met elkaar. Maar dit jaar is alles anders. Veronica is plotseling overleden en haar man en twee zoontjes zijn nog in diepe rouw gedompeld. Beatr ijs neemt een nieuwe p artner mee, een ziener met een helse pu berd o chte r, voor wie ze veel te snel haar bloeiende kunsthandel heeft opgegeven. En Gwen heeft voor het eerst een kin d gekre g en dat geen deel is van een tweeling. Al baart haar dat zorgen, één enkele baby, toch lijkt Gwen, samen met haar Timo en hun vijf dochters, nog altijd de stabiele factor in dit gezelschap. Hun landelijke woning is meer dan deze ene week per jaar een thuishaven voor iedereen. Maar hoe veilig is hun idyllische bestaan? De traditionele week vakantie krijgt een onverwachte wending die het leven van alle betrokkenen op zijn kop zal zetten.

  • Sonny Boy - Annejet van der Zijl.( reeds verkocht)
  • Perenbomen bloeien wit - Gerbrand Bakker ( al verkocht)

  • De Steniging - Frenk van der Linden.Priscilla, 22, white trash, werkt in een filiaal van de Free Record Shop. Karim is een on g elovige Marokka anse neerlandicus uit een we l gesteld milieu. Moorkop, noemt Priscilla hem. Ze valt voor hem en laat zich meesleuren, weg van thuis, weg van de vrachtwagengeur die om haar vaders lichaam hangt, weg va n het eeuwi ge b o l len pellen, weg van het varken dat haar stiefbroer om de paar maanden uitbeent op een behangtafel met truckzeil. Karim zal alles anders maken.

  • Ik ook van jou - Ronald Giphart.'Wat is het toch heerlijk om te zijn zoals wij,' zegt Fräser tegen Ronald. 'Ik bedoel: jong, knap, bedroefd en totaal verliteratuurd'. Ik ook van jou is het verhaal van twee blakende jonge schrijvers die op stel en sprong naar de Dordogne zijn gereisd voor een, zoals Fräser het noemt, 'grote queeste naar literatuur en seks'. Verweven in deze met onbevangenheid beschreven, vrolijke kanotocht is het aangrijpende verhaal over de fatale liefde van Ronald voor de mysterieuze Reza. Ik ook van jou is een boek over macht en on macht, trouw en o n tr ouw, liefde en l iteratuur
  • De Engelenmaker - Stefan Brijs.( al verkocht)


  • Zie foto's .

meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Literatuur boeken